Si ya eres usuario, accede...

Recordarme

¿No recuerdas tu contraseña?
Accede con redes sociales...
Si todavía no eres usuario, regístrate...

¡Regístrate ahora! para recibir los titulares del día en tu e-mail.

¡Regístrate ahora! para poder comentar noticias, participar en sorteos y concursos.

Selecciona la edición que deseas consultar:

 

COMUNICADO OFICIAL

La FCPE valora realizar acciones de protesta

Ante los horarios que está sufriendo el Espanyol, este estamento del club dice basta y pide respeto

Redacción
11/11/2017

 

Ante la aberración de horarios que está sufriendo el Espanyol, la Federació Catalana de Penyes del club dice basta, muestra su indignación a través del comunicado que a continuación les reproducimos y valora llevar a cabo acciones de protesta durante los próximo partidos en el RCDE Stadium.

La Federació Catalana de Penyes del RCD Espanyol de Barcelona, atesa la darrera publicació de dates i hores dels partits de la LFP, on es fa palesa la reiteració indiscriminada en l’assignació d’horaris nocius pels interessos del RCD Espanyol, les penyes i els socis, vol manifestar el següent:

1. Volem fer pública la nostra indignació, el nostre malestar i el nostre rebuig als horaris dels partits, fins a la data, assignats al RCD Espanyol al nostre estadi.
2. Mostrem la nostra gran preocupació per aquest fet, ja que està posant en greu perill la viabilitat de les penyes i el futur social del RCD Espanyol.
3. Condemnem l’arbitrarietat, la falta d’igualtat entre clubs i el criteri, si existeix, de la LFP a l’hora d’assignar els horaris dels partits.
4. Demanem al RCD Espanyol que actuï amb més contundència, amb celeritat i més transparència per fer respectar al nostre club, les penyes i els socis.
5. Instem al RCD Espanyol a emprendre les accions oportunes i efectives al respecte per tal de defensar les seves penyes i els seus socis.
6. Demanem suport a Aficiones Unidas (AFEPE), intervenint en aquest assumpte i defensant la nostra afició, fent valer la força dels aficionats, davant dels organismes competents.
7. Denunciem el criteri parcial utilitzat per l’empresa Mediapro a l’hora d’escollir el partit televisat en obert de cada jornada. Sospitem que va més enllà d’un criteri professional, convertint-se en un assumpte personal envers el nostre club.
8. La FCPE està valorant dur a terme una sèrie d’accions de protesta, que tindrien lloc en els pròxims encontres que es disputin al RCDE Stadium, per tal de defensar el nostre futur com a club i els nostres drets com a socis.
9. La FCPE diu PROU i demana respecte pel RCD Espanyol i la nostra afició amb uns horaris dignes que ens permeti poder garantir el nostre futur.
10. La FCPE recorda que un estadi sense nens és un futbol sense futur.

Cornellà de Llobregat, 9 de novembre de 2017

Última hora
Galerías de fotos
ESPANYOL-VILLARREAL (3-1)
Encuesta del 12/10/2018

¿Cuántos goles crees que marcará Borja Iglesias en su estreno en Primera?

37.7%
36.4%
16.6%
9.3%