NUEVA INICIATIVA

Nace Col.lectiu RCDE minut 21 para intentar mejorar el aspecto social del club

Se ha creado al conisderar que a la masa social no ha llegado la estabilidad que hay en otras áreas, y consideran que la afición está más dividida y tensionada que nunca

Redacción

En los últimos tiempos se ha hablado mucho de que el Espanyol está ante un problema social. Al aficionado perico le está costando no solo ir al campo (en este aspecto no hay que olvidar que los horarios no están acompañando), pero tampoco se vive un gran ambiente en la Dani Jarque y en otras iniciativas, algo que sí pasaba hace unos años. Ante esta situación, un grupo de socios del Espanyol han emprendido una iniciativa con la intención de mejor el tema social. Quieren buscar e intentar mejorar todos los vínculos que nos unen a los pericos. A continuación os reproducimos el comunicado oficial de este grupo de seguidores blanquiazules ‘Col.lectiu RCDE Minut 21’.

El RCD Espanyol  esta davant una nova oportunitat , la compra del club per en Chen Yanseng , ens ha donat estabilitat econòmica i esportiva , i amb pas lent però ferm , esta intentant  redreçar i reorganitzar tots els estaments del club , però aquesta estabilitat no ha arribat a la massa social , ans el contrari , l’afició perica sembla més dividida i tensionada que mai , per aquest motiu el naixement del  Col·lectiu RCDE minut 21 .

Em de tenir clar que el club ha canviat , la gestió es empresarial , i això comporta que la relació entre club i afició és diferent , i em de saber conviure amb això , però que malgrat aquests canvis i  , sense oblidar la nostre historia i d’on venim , em de mantenir el vincle emocional que com a pericos tenim amb el nostre club i avançar cap a un futur adaptat als nous temps i intentar fer del RCD Espanyol de Barcelona un club modèlic en tots els àmbits .

Per que Col·lectiu RCDE minut 21 ?  Entenem que el minut 21 de cada partit que juga el nostre equip , amb l’aplaudiment unànime de tota l’afició en record del nostre enyorat capità Dani Jarque , és poder actualment , l’únic minut en que socis ,sòcies , afeccionats i simpatitzants pericos estem plenament units i aparquem tota discrepància .

Qui som ?  Grup de socis , sòcies , afeccionats i simpatitzants del RCD Espanyol de Barcelona , totalment independent i sense voluntat de tenir responsabilitats directives ni organitzatives dins el club , i volem deixar clar que no tenim cap relació , ni vinculació ni dependència , ni amb el club , ni amb cap penya , col·lectiu , entitat , associació , organització , partit polític .........  òbviament hi haurà  membres del Col·lectiu  que en tinguin relació , però això no ha de tenir influencia en el funcionament i en la manera de fer i/o actuar del col·lectiu i en els seus objectius . Som 100% apolítics i 100% pericos , i volem treballar i enfortir en  tot el que ens uneix , i eliminar , o si més no deixar fora del club , tot el que ens separa i provoca enfrontaments entre afeccionats .

Que volem ? La nostre voluntat es treballar per aconseguir una pau social estable i duradora ,  la cohesió de tots els estaments del club , i que les possibles diferencies entre afeccionats , majoritàriament per temes extra esportius , no influeixin en el dia a dia del club .Per aconseguir un club potent i amb objectius clars , es necessita estabilitat econòmica i  millora esportiva , però sense una estabilitat social el projecte està coix , per que al final , sense la seva gent , el club no te sentit . Volem un club 100% blanc i blau i exemplar , tant esportivament , econòmicament i sobretot socialment .

Objectius del Col·lectiu RCDE minut 21 : Com a primer objectiu , i més factible a curt termini , es donar suport incondicional al manifest fet pel club i diferents col·lectius , de Per un RCDE Stadium Blanc -i -Blau , creiem que es un primer pas , però molt important per eliminar un motiu de divisió entre afeccionats , que comporta desavinences i conflictes que no s’haurien de produir dins l’estadi .  

Aconseguit aquest primer objectiu , que no serà senzill , ens proposem fites molt més importants i que totes aniran encaminades en el mateix destí , fer un RCD Espanyol més gran socialment i exemplar en molts aspectes .

Tots aquests propostes futures s’aniran  consensuant  col·lectivament per els membres del col·lectiu , i s’aniran publicant a mesura que avancem en la seva implementació i aconseguim suport dins la massa social del club . Per això animem a socis , sòcies , afeccionats i simpatitzants del RCD Espanyol de Barcelona que s’adhereixin i col·laborin en aconseguir els nostres objectius i presentar propostes encaminades en fer-les efectives .

Outbrain