Error 8: Constant SERVER_ESTATICOS already defined
La FCPE condena la agresión y pide que el RCDE Stadium sea solo blanquiazul - Diario La Grada

COMUNICADO OFICIAL

La FCPE condena la agresión y pide que el RCDE Stadium sea solo blanquiazul

"Esperem que es prenguin totes les decisions oportunes, per tal de teixir unitat entre la nostra massa social"


FCPE

Redacción

Como no podía ser de otra forma, la FCPE ha mostrado su apoyo incondicional al club en sus comunicados así como en sus acciones tras los altercados que hubo en la grada el pasado domingo a la finalización del partido ante el Villarreal. Es por ello que este ente de la entidad perica ha querido mandar un comunicado, que a continuación les reproducimos, en el que lamenta y condena lo sucedido, pero además vuelve a pedir que el blanquiazul sean los únicos colores que nos representen en el RCDE Stadium.

La Federació Catalana de Penyes del RCD Espanyol de Barcelona condemna i rebutja enèrgicament els tristos i lamentables fets esdevinguts a les grades del nostre estadi a la finalització del darrer partit de Lliga disputat amb el Villareal CF, alhora que desitja una ràpida recuperació a totes les persones que van resultar-ne ferides.

Volem recolzar els comunicats publicats, amb data d’avui, per part del RCD Espanyol de Barcelona, així com totes les mesures que s’han pres al respecte d’aquest assumpte. Instem al club a treballar, per eradicar  definitivament qualsevol tipus de violència dins el RCDE Stadium. També, esperem que es prenguin totes les decisions oportunes, per tal de teixir unitat entre la nostra massa social, allunyant del nostre estadi tot allò que divideix i enfronta als nostres socis i que impedeixen una normal convivència basada en la tolerància i el respecte entre persones, molt necessari pel bé del RCD Espanyol de Barcelona, fet pel qual sempre ens trobaran per treballar-hi de forma incansable.

Finalment, volem fer una nova crida a la nostra afició a omplir el RCDE Stadium amb els nostres colors que no són cap altre que el blanc i el blau, i per tant els únics que representen, uneixen i animen al RCD Espanyol de Barcelona.

Visca l’Espanyol!

Outbrain